Allergia gyógyítás - Győr Medmis intézet
Az allergia gyógyítható!Tudja meg az eltitkolt valódi okokat!Szabadulj meg végleg a kínzó tünetektől!
Belépés

GÓCKUTATÁS - GÓCTALANÍTÁS

Elege Van A Fáradékonyságból?
Elege Van a Hajhullásból?
Elege Van a Folyamatosan fennálló és Visszatérő Bőrkiütésekből?
Elege Van az Elhúzódó Hőemelkedésekből?
Elege Van a visszatérő Ízületi gyulladásokból?
Végső Megoldásra Vágyik?



Ha nem vezettek eredményre az elvégzett vizsgálatok, még mindig van remény! Már több száz hasonló panasszal küszködőnek sikerült segítenünk eljárásunkkal!
Ön is meggyógyulhat!
Ha az említett tünetek közül Önnél bármelyik fennáll, akkor minden esetben gócra is kell gondolni, mivel góc vagy a gócban meglapuló kórokozók által termelt méreganyag is okozhatja a panaszokat. Ezek a problémák felléphetnek kisgyermekeknél, nagyobb gyerekeknél, felnőtteknél és időseknél egyaránt és sajnos egyre gyakoribbá válnak.
Van megoldás egy új orvosi technológia segítségével.


"Még most is mélyen él bennem az emléke annak a nyárnak amikor kezdődött a kálváriám... A barátaimmal a Balatonnál nyaraltunk. Jó volt a csapat és forrón sütött a nap. Mindenki feldobott volt, de nálam valami nem működött tökéletesen. Kissé bágyadt voltam és a 32 fok ellenére borzongatott a hideg. Nem volt kedvem a vízbe menni és mókázni a csapattal, csak azt kívántam, hogy feküdhessek. Levert voltam és nem igazán kívántam semmit. 
Megmértem a lázamat, a fejem is fájt kicsit.Megdöbbentem, mert nem tapasztaltam egyebet, de a lázam 38,2 fokra szökött. Gondoltam megfázhattam, igaz 32 fokban ez nem egyszerű, vagy összeszedtem valami bélrendszeri vírust, de nem volt semmi más tünetem.
Másnap is is hasonlóan voltam, de a hőmérsékletem lejjebb ment, 37,4-et mértem, gondoltam másnapra már rendben leszek.
Azonban a levertségem nem változott és másnap a lázam ismét feljebb ment 37,9-re.  Elmentem a következő napon a háziorvoshoz, aki a vizsgálat során nem talált semmit és antibiotikumot írt fe, hogy szedjem 5 napig. A gyógyszert beszedtem, de semmi sem változott. Nem tapasztaltam e hőemelkedésen és a lázon kívül semmi egyéb tünetet. Elküldtek laborba, ami magasabb süllyedést mutatott és több volt a fehérvérsejtem és azt mondták a rendelőben, hogy valószínűleg valamilyen góc lehet a szervezetemben.
Ezzel elindult a kálvária, elkezdődtek a góckutatásra kiírt vizsgálatok. Azt mondták, hogy, ha sikerül a gócot megtalálni és megszüntetni, akkor megoldódhat a problémám. Voltam fogászaton, készítettek panoráma röntgent is, de minden negatív lett. Ezután a hasi ultrahangon következett, ahol szintén semmit sem találtak. Ezután elküldtek fül-orr-gégészeti vizsgálatra. Itt sem találtak semmit. Ezután jött az urológiai vizsgálat és a nőgyógyászati vizsgálat, ahol ugyancsak negatív volt minden. De közben elkezdett hullani a hajam. Néha marokkal tudtam kiszedni a fésűből. Lázas voltam, rossz közérzettel, hullott a hajam és minden vizsgálati eredményem a süllyedésen és fehérvérsejtszámon kívül negatív volt.
Nem találtak semmit.
Ismét antibiotikumot írtak fel,amit szintén beszedtem,
de nem változott az ég adta világon semmi.  
Már 8 hónapja voltam lázas vagy jelentkezett a hőemelkedés és kétségbeejtően hullott a hajam. Nem igaz, hogy nem tud senki segíteni! Kell, hogy legyen valami megoldás. Ekkor olvastam egy új lehetőségről, amelyről addig nem is hallottam. Ez segített feltárni a valódi okokat, egy térdizületi gyulladást, ami nem járt fájdalommal és duzzanattal, így senki sem gondolt rá, a röntgen sem mutathatta volna ki. Kiderült emellett egy máj túlterhelés is, ami viszont az immunrendszerem működését akadályozta. Az ennek megfelelő, célzott terápia már meghozta a változást és a gyógyulást. Három hónap múlva teljesen megszűnt a hajhullásom, megszűnt a térdízületi gyulladásom és elmúltak lázak és a hőemelkedések. A labor eltéréseim is normálissá váltak. Újra önmagam lehettem."
Horváth Júlia, Budapest


De mi történik a leggyakrabban, ha túl van az ember a fogászati vizsgálaton, a hasi ultrahangon, a fül-orr-gégészeti vizsgálaton, urológiai vizsgálaton és ha nő, akkor még a nőgyógyászati vizsgálaton is, minden eredmény negatív, semmit sem találnak és a panaszok pedig továbbra is fennállnak. Ezután következnek a különféle tüneti, gyógyszeres kezelések, amelyek jó esetben átmenetileg enyhíthetik a tüneteket, de azok nem múlnak el és ismét erősödnek. Ha nem vezettek eredményre, akkor jönnek a különféle csodaszerek, amik általában ugyancsak nem hoznak megoldást. Olyan ez, mint amikor a vak sötétben lövöldözünk, hátha eltalálunk valamit.
Van módszer, olyan új orvosi technológia, amellyel ezekben az esetekben is sikerül megszüntetni a gócot.  A góc valójában nem más, mint egy gyulladásos szövet, ahol a kórokozó mikrobák (baktérium, vírus, gomba, prion stb.) továbbra is jelen vannak. A szervezetünkben bárhol előfordulhatnak, de vannak olyan helyek, ahol az átlagosnál lényegesen gyakrabban. Ilyenek a mandulák, a fogak, az arcüregek, homloküregek, az epehólyag, a húgyutak bármely területe,és a méh, a méhkürtök vagy a petefészkek. Itt bújnak meg a leggyakrabban azok a kórokozók, amelyek a panaszokat és a tüneteket, labor eltéréseket okozzák.  De hogyan fordulhat ez elő? A szervezetünkbe bejutó mikroorganizmusok ellen az immunrendszerünk harcosai(fehérvérsejtek, immun-fehérjék és különböző immun-molekulák) mindig felveszik a harcot. Ők a mi védelmi rendszerünk legyőzhetetlen jedi lovagjai. Néha azonban előfordulhat, hogy nem sikerül teljes mértékben felszámolni az ellenséges behatolókat, kórokozókat és azok bizonyos helyeken megbújhatnak. Jól álcázzák magukat, "elsáncolják" magukat, betokolódnak. Ezekből lesz a góc. A gócot lehetőleg meg kell találni és fel kell számolni.
Ez az új orvosi technológia reménytelennek tűnő esetekben is segít a megoldásban.
Milyen betegségek esetében gondoljunk gócra és mikor keressünk gócot? Meglehetősen sok korkép megjelenésekor fel kell vetődjön góc lehetősége:
sokízületi gyulladás,pikkelysömör,krónikus vastagbél-gyulladás,allergiás betegségek,hajhullás talán a leggyakoribb betegségek, amelyek hátterében góc húzódhat meg és fellobbanthatják, súlyosbíthatják a tüneteket. Sok esetben a góc tünetmentes lehet vagy nem jellegzetes, hanem általános tüneteket okoz, mint a fáradékonyság,
a hőemelkedés, a levertség vagy az alvászavar.
A góc eltávolítása következtében az alapbetegség – ha valóban a góc váltotta ki - sok esetben tünetmentessé válik vagy javul.

Az új orvosi technológiával tovább javítható a góctalanítás hatásfoka.
Kérjen időpontot a 30/200-4596-os telefonszámon most.

Az igazság az, hogy minden krónikus betegségben szenvedőt, az allergiásokat legfőképpen, célszerű lenne góckutatásra küldeni.  Góc esetén egy állóháború alakul ki, a góc (mikrobákból és gyulladásos szövetállomány) és az immunrendszer között. Ez egy folyamatos harc, amikor hol a góc betegség provokáló hatásai kerülnek túlsúlyba, ilyenkor megjelennek vagy erősödnek a különféle tünetek, hol az immun-hadsereg kerül fölénybe, amikor javulnak vagy megszűnnek a tünetek. Ezért hullámzó a beteg állapota, hol jobb hol rosszabb, vagy akár teljesen tünetmentes is lehet.Minden esetre ez a folyamatos küzdelem megterheli a szervezetet és túlterhelheti a védekező immunrendszert is. Az allergiásoknál és az egyéb immunrendszerimegbetegedések esetén ez fokozott problémát jelent, mert itt alpból sem optimális a védekezőrendszer működése.
Az allergiás megbetegedések esetén is 100-ból 90 betegnél teljes tünetmentesség érhető el az új orvosi technológia segítségével.
Láthattuk már, hogy a gócok leggyakrabban a felső légutakban, a fogak környezetében, az epehólyagban, a húgyutakban és az ivarszervek területén alakulnak ki, de ettől függetlenül gyakorlatilag bárhol létrejöhetnek, ha megteremtődnek a feltételei.
Az új orvosi technológiával ezt a feltételrendszert lehet felszámolni és az immunrendszert optimalizálni. Kérjen időpontot a 30/200-4596-os telefonszámon most.
A légutakban, a gyomor-epehólyag-bélrendszerben és a bőrön, a külvilággal szoros kapcsolatban lévő szervrendszereinkben az immunrendszer folyamatosan harcol a külvilágból behatoló kórokozók ellen. Azonban napjainkban egyre inkább számos hatás gyengíti a védekező immun-hadsereget. Ilyen például a rengeteg vegyszer, a kemikáliák garmadája, mint a színezékek, tartósítószerek, emulgeáló szerek, sav-bázis beállítók, állomány-javítók stb. További megterhelést jelentenek a különféle sugárzások, és a krónikus stressz is. Nem csoda tehát, ha a túlterhelt immunrendszer nem tudja tökéletesen ellátni a feladatát és bizony ennek olyan következményei lesznek, mint a gyakori torokgyulladások, gyakori és elhúzódó náthák, a krónikus garatcsorgás, gyakori alsó-, felső-légúti hurutok, az allergiák, krónikus csalánkiütések (urticaria), ekcémák, migrének, fejfájások, gócok.A vérkép és a laborvizsgálatok eredményei is negatívak lehetnek. Legygakrabban csak általános tünetek, mint levertség, fáradékonyság, ingerültség, éjszakai izzadás,alvászavar, hőemelkedés, vérszegénység, idegesség jelentkeznek. De nagyon gyakran csak a góc szövődményei által kiváltott betegségek vezetik orvoshoz a beteget, mint ahörghurut, krónikus vastagbélgyulladás,hajhullás, sokízületi gyulladás, allergia, ekcéma, atopiás dermatitis.Sokszor más, ismeretlen eredetűnek vélt betegség lehet a következmény. Ilyenkor segíthet a góckutatás, amelynek feltárása megoldást hozhat, ezért el kell végezni az alapos fogászati, gégészeti, urológiai, nőknél a nőgyógyászati vizs-gálatot, UH vizsgálatokat, belgyógyászati vizsgálatot.Sok esetben sajnos ezek sem sem tárják fel a valódi okot. 
Az új orvosi technológia ezekben az esetekben is a legtöbbször segít a valódi okok kimutatásában és megszüntetésében.
A gócok esetében tovább súlyosbíthatják a helyzetet a kórokozó baktériumok által termelt méreganyagok, az úgynevezett toxinok. Sokféle toxint ismerünk.Iyenek például a neurotoxinok (idegrendszerre ható), citotoxinok (sejtekre ható), enterotoxinok (bélrendszer működésére ható). A legtöbb toxinkülönlegesen stabil fehérje-molekula és már kis mennyiségben is igen erős méreg. A méltán elhíresült Clostridium botulinum által termelt botulin neurotoxinnak egy grammja egy millió ember halálát okozhatná. Mindemellett erős antigén hatásuk miatt komoly immunreakciókat is kiválthatnak. 
Az új orvosi technológiával segítségével feltárhatók a valódi okok és helyreállítható az immunrendszer optimális működése, ami megelőzheti gócok kialakulását.Lehetőséget nyújt a szervezet és az immunrendszer optimális működésének helyreállítására és finomhangolására.
Kérje vizsgálatainkat, hogy Ön is meggyógyuljon!
Kérjen időpontot a 30/200-4596-os telefonszámon most.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.